Tag : прва љубов

Магазин Магазин слајдер Ретро

Забранетата љубов на Тито: Починала многу млада, а тој никогаш не ја преболел! (ФОТО)

Слободен Печат
Првата љубов на Јосип Броз Тито била Даворјанка Пауновиќ. Во периодот кога го сретнала таа била во емотивна врска со Јово Капичиќ, студент по медицина...