дома Тагови ПРО-ЗА Балкан

Таг: ПРО-ЗА Балкан

Актуелно

Брод што тоне пред да исплови

Правната држава потона пред и да се воспостави. Со бегството на осуденикот и барател на политички азил во Унгарија, Никола Груевски, Македонија доживеа силен...