• принцот

Ноќта кога починал принцот Филип во вилата на Меган и Хари дошла полиција

Принцот Хари за смртта на својот дедо, принцот Филип, како што откриваат американските медиуми, дознал доцна во ноќта… „TMZ“ пишува дека принцот Хари ги преспал телефонските повици од Лондон кои требале да му соопштат дека принцот Филип починал. Бидејќи никој не одговарал на повиците, полицијата се појавила во неговата вила и лично го известила. Војводата …

Ноќта кога починал принцот Филип во вилата на Меган и Хари дошла полиција Read More »