ФОТО | Дискретни детали и сексипил во преден план: Модни трикови кои ќе ги украдеме од Французинките оваа сезона!

Совршена, малку неуредна коса, дискретна шминка која обично вклучува совршени „smoked-out eye“ и неуништлива елеганција кога станува збор за изборот на облека …  Ние веруваме дека можеме да го совладаме стилот на француска девојка и дека тоа е всушност полесено отколку што мислиме. Французинките обично инвестираат во помалку предмети облека кои се поскапи и поквалитетни. …

ФОТО | Дискретни детали и сексипил во преден план: Модни трикови кои ќе ги украдеме од Французинките оваа сезона! Read More »