Топ 10 најпопуларни имиња на кучиња за различни раси и големини

Имате голем избор кога станува збор за вдомување куче. Може да изберете да го купите вашето куче од одгледувач или да вдомите улично куче. Ние сме секогаш за ова второто. Исто така, треба да одлучите дали би сакале мало кутре или големо куче. Но, откако ќе го добиете вашиот крзнен пријател, можеби ќе помислите дека …

Топ 10 најпопуларни имиња на кучиња за различни раси и големини Read More »