8 C
Скопје

Tag : полиција лекар

Вести Ви Препорачуваме Македонија

Инспектори со полиција влегоа во куќата на лекарот што ја оперираше жената што остана без бубрег, матка и јајник

Мирослава Бурнс
Со асистенција на полицијата, инспектори на Државниот санитарен и здравствен инспекторат попладнево влегле во куќата на лекарот и директор на струшката болница, доктор Мухамед Асани,...