12.8 C
Скопје

Tag : Петар Боровиќ

Здравје Магазин Магазин слајдер

Разговор со прим. д-р Петар Боровиќ: Вакцинирајте се, не се опуштајте и работете на зајакнување на имунитетот!

Слободен Печат
За актуелни прашања поврзани со пандемијата и зајакнување на имунитетот разговараме со прим. д-р Петар Боровиќ, кој повеќе од 30 години беше вработен во Центарот...