Tag : пејеачка

Еспресо Шоу биз

Елена Ристеска важи за секс-симбол, но погледнете какви другарки има (ФОТО)

Слободен печат
Познатата пејачка Елена Ристеска важи за една од нашите најубави пејачки на естрадата. И тоа е факт, веруваме дека и вие се согласувате дека Ристеска...