• оу стив наумов

Грчка донација во компјутерска опрема за ОУ „Стив Наумов“ во Битола

Со посредство на Генералниот конзулат на Грција во Битола, ОУ „Стив Наумов“ доби донација од болницата во Лерин, соседна Грција. Станува збор за компјутерска опрема за потребите на училиштето, која ја предадоа Генералниот конзул на Грција во Битола, Александрос Видурис и Јоргос Манцос, директор на болницата во Лерин, Република Грција. -Во односите со заедницата не …

Грчка донација во компјутерска опрема за ОУ „Стив Наумов“ во Битола Read More »