• орце николов

Богдановиќ: Одлуката на Советот на општината беше најисправна, останувам на тој став

Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ попладнево изјави дека со добиеното мислење од Министерството за транспорт и врски излегува дека тврдењата на општината се неоправдани, но оти како општина ќе се потрудат со сите законски можности што им се на располагање, да ја спроведат политиката што ја наметаа и за другите донесени планови. – Согласно …

Богдановиќ: Одлуката на Советот на општината беше најисправна, останувам на тој став Read More »