23.8 C
Скопје

Tag : Општиот систем за преференции

Вести Регион

БиХ го изгуби својот повластен статус во трговијата со САД

Слободен печат
Босна и Херцеговина веќе нема повластен статус во трговијата со САД, откако Општиот систем за преференции за БиХ истече на 31 декември 2020 година. Такво...