Заедно додека смртта не ги раздели: Последните земји во светот во кои разводот е забранет

Кога би ви кажале дека постојат само уште две држави во светот во кои не постои развод на бракот, на кои земји би помислиле? Некој можеби би помислил дека станува збор за островчиња на Пацификот за кои малкумина слушнале, но ќе се изненадите од одговорот. Станува збор за две на сите добро познати земји. Забраната …

Заедно додека смртта не ги раздели: Последните земји во светот во кои разводот е забранет Read More »