Tag : наташа мешковска

Останатo Спорт

Кој одлучи дека Марко треба да плива 64 километри?

Слободен печат
И покрај тоа што не успеа во својата храбра намера, Марко доби голема поддршка и неговиот подвиг треба да служи како вистински пример. Но, секако...