Ниту една казна не може да ни го надомести синот, изјавија родителите на убиениот Ангел Петковски

Родителите на Ангел Петковски, за чие што убиство денеска беше објавена пресудата од 13 години затвор за обвинетиот Насер Ештрефи, изјавија дека за нив како родители казната е многу мала и дека ништо не може да го надомести нивниот син. Најавија дека ќе продолжат да ја бараат правдата. 13 години затвор за обвинетиот во случајот …

Ниту една казна не може да ни го надомести синот, изјавија родителите на убиениот Ангел Петковски Read More »