Tag : национапна пливачка федерација

Останатo Спорт

До кога институциите во државата ќе го толерираат хаосот на Маленко?

Фидан Коминовски
Денеска прес конференција одржа Националната пливачка федерација предводена од претседателот Александар Филипчев кој уште еднаш потврди дека годинава на 24 април поради незадоволството од работата...