Уште една оставка по трагедијата во Тетово: Економскиот директор Артан Етеми поднесе оставка

Економскиот директор на Клиничката болница во Тетово, Артан Етеми, поднесе оставка по завчерашната трагедија во која починаа 14 луѓе во модуларниот ковид-центар во болницата.  „Чувствувајќи ја длабоката болка од трагедијата што се случи во модуларниот центар во Тетово, каде што бев и лично присутен, од тажните слики што ги доживеав извлекувајќи ги со свои раце …

Уште една оставка по трагедијата во Тетово: Економскиот директор Артан Етеми поднесе оставка Read More »