Tag : Млаѓан Ѓорѓевиќ

Ви Препорачуваме Колумни

За кого бијат камбаните

Млаѓан Ѓорѓевиќ
Колумната на Млаѓан Ѓорѓевиќ е објавена во Вијести.ме Мило Ѓукановиќ со години внимателно ги бираше политичките и деловните партнери, својата опозиција т.н. слободни интелектуалци и...