Tag : митрев

Ви Препорачуваме Колумни

Зoшто се објавуваат вестите за Филан

Гледам некои луѓе ги буни тоа што медиумите со голем интерес известуваат за апсењето на Филан Митрев во Германија и негодуваат дека тоа било незгодно,...