Tag : Мирче Ацев

Вести Култура

Започнува 40. Меѓународен студентски фолклорен фестивал

Слободен печат
Академското културно-уметничко друштво „Мирче Ацев” во рамките на „Отворениот ден” на УКИМ вечерва и официјално ќе го отвори  40. јубилејно издание на Меѓународниот студентски фолклорен...