Tag : миравци култура изложба

Култура

Во Миравци изложени фотографии посветени на фолклорна манифестација „Ѓура Мара”

Слободен печат
Во Домот на културата во гевгелиското село Миравци од денеска ќе бидат изложени фотографии посветени на традиционалната културна манифестација „Ѓура Мара”, што финансиски е подржана...