• мел би

Поранешната „Спајсица“ поради бојата на кожата ја исфрлиле од луксузен бутик

Англиската пејачка Мелани Браун, позната како Мел Би (45) и членка на поранешната најпопуларна британска женска поп група под називот „Spice Girls“ проговори за своето лично соочување со расизмот. – Некогаш расизмот беше премногу очигледен. Еднаш ме замолија да го напуштам луксузниот бутик на едно дизајнерско студио кога со девојките од групата настапувавме за Принцот …

Поранешната „Спајсица“ поради бојата на кожата ја исфрлиле од луксузен бутик Read More »