• маричиќ

За отворени листи за локалните избори ќе се дискутира откако Собранието ќе ги донесе измените на Изборниот законик

Конечниот концепт за отворени листи за локалните избори или каков било концепт за бирање на локалните избори ќе мора да го дискутираме откако Собранието ќе ги донесе измените на Изборниот законик, рече министерот за правда Бојан Маричиќ, на денешната прес-конференција одговарајќи на новинарско прашање дали во измените договорени во работната група на партитите за Изборниот …

За отворени листи за локалните избори ќе се дискутира откако Собранието ќе ги донесе измените на Изборниот законик Read More »