6.8 C
Скопје

Tag : мали хец

Некатегоризирано

До крај неизвесно: Ќе се градат ли сепак жировничките мали хидроцентрали во НП Маврово?

Владата пред Нова Година му ги продолжи договорите до 2023 година на концесионерот на мали хидроцентрали „Хидроген Енерџи груп“ за изградба на две МХЕЦ во...