Tag : Литературно шаренило на Балканот

Вести Култура

Објавен е зборникот „Литературно шаренило на Балканот“ на Марина Мијаковска и Алмира Папиќ

Слободен печат
„Литературно шаренило на Балканот“ е мултикултурен зборник како синтеза на поетските рефлексивни творби на поетите што живеат и творат во Македонија, а се припадници на...