Tag : лиса баута шаќири

Колумни

Хиерархија на законски акти или башибозук правда?

Лесно е да се изгуби човек во океанот од правни одредби, закони, подзаконски акти, договори и милион прописи кои навидум се привилегија на правниците. Уште...