• липосукциска исхрана

Липосукциска исхрана – современ пристап на здраво и брзо слабеење: Диетотерапија со резултати во првите 24 часа

Сигурно досега сте држеле диета што не ги дала посакуваните резултати или напротив, дала јо-јо ефект. Што, всушност, се случува кога држиме диета, а не можеме да ослабиме? На ова прашање ни одговара доктор Блус од Универзитетот „Кембриџ“, кој ги истражувал метаболичните процеси и собрал неверојатни информации. Имено, кога ќе почнеме со диета, телото добива …

Липосукциска исхрана – современ пристап на здраво и брзо слабеење: Диетотерапија со резултати во првите 24 часа Read More »