13 C
Скопје

Tag : крвава коледа

Вести Ви Препорачуваме Македонија

Атанасоски за СП: „Крвавото Коледе“ е еклатантен пример на „забранета историја“ кај нас

Соња Христовска Угриновска
Според политикологот и историчар Благојче Атанасоски, Македонија и Бугарија треба искрено да работат и да се расветлат некои историски настани, со цел да се гради...