• Кристијан Шмит

Шмит утре се обраќа во Парламентот на БиХ, претставниците на РС најавија бојкот

Претседателот на Претставничкиот дом на Парламентарното собрание на БиХ, Дениз Звиздиќ, соопшти дека утре пред пратениците на тоа тело ќе се обрати високиот претставник на меѓународната заедница во БиХ, Кристијан Шмит, кој ќе ги претстави своите ставови за актуелната политичка ситуација и стратегијата на дејстување. По седницата на Колегиумот на Претставничкиот дом, на која не …

Шмит утре се обраќа во Парламентот на БиХ, претставниците на РС најавија бојкот Read More »