4 C
Скопје

Tag : Комора на сметководители

Вести Економија

Сметководителите предупредуваат: Ако не се пролонгираат роковите, ќе добиеме искривена слика за целата економија

Слободен печат
Министерствата за финансии и за економија да ги искористат своите надлежности и да ги пролонгираат роковите за годишни сметки. Ако тоа не се случи, ќе...