• ЈП улици и патишта

По Даме Груев позади Собрание се вози само по левата лента, десната е затворена за сообраќај

Денеска екипите на ЈП „Улици и патишта“ ја започнаа првата фаза за реконструкција на коловозот на улицата Даме Груев. Машински се гребе оштетениот асфалт на потегот од раскрсница со улица Македонија до улицата 11 Октомври, односно делот од улицата што поминува позади државното Собрание. Поради изведба на градежните активности десната страна на коловозот е затворена …

По Даме Груев позади Собрание се вози само по левата лента, десната е затворена за сообраќај Read More »