Tag : ЈАна МАринова

Културен печат

ФИЛМСКА ПРЕМИЕРА: „Диви и среќни“ во „Синеплекс“

Тони Димков
Актерката Јана Маринова, позната како поранешната газдарица Преслава на пансионот „Преспав“ од истоимената ТВ-серија, пред македонската публика лично ќе го претстави својот нов игран филм...
Забава Магазин

Јана Маринова (Преслава од „Преспав“) во акциона комедија во „Синеплекс“

Слободен печат
Актерката Јана Маринова, позната како поранешната газдарица на Преспав, Бугарката Преслава, пред македонската публика лично ќе го претстави својот нов игран филм „Диви и среќни”...