• избега

ВОЗНЕМИРУВАЧКО ВИДЕО| Палестинец се обидува да избега со автомобил, но е фатен од Израелци

Конфликти меѓу еврејските и арапските групи се случуваат во неколку израелски градови. Покрај Лод, целосен хаос владее и во Бат Јам, каде се водат улични борби меѓу Палестинци и Израелци, поточно израелски Арапи и Евреи, на израелска територија. Вечерва бесната толпа потоа ја отвори вратата од автомобил во кој зад воланот беше Палестинец, кој беше …

ВОЗНЕМИРУВАЧКО ВИДЕО| Палестинец се обидува да избега со автомобил, но е фатен од Израелци Read More »