Tag : исплати на играчи

Спорт Фудбал

ФИФА донесе одлука за договорите на играчите и исплатите на трансферите

Слободен печат
ФИФА во интерен документ на кој работеше посебна работна група задолжена за коронавирусот, донесе одлука според која важечките договори на играчите и тренерите треба да...