• иницијативен одбор

Иницијатива за конгрес: Оставка за Мицкоски кој ги стави државните интереси пред сопствените

Од Иницијативниот одбор велат дека дури во политичките кулоари има информации дека власта обезбедила поддршка и од пратеници од опозицијата и тие вчера не гласале за доверба на владата само затоа што немало потреба. „Дојде време, дојде час“ се вели во химната на ВМРО-ДПМНЕ, а сега е вистинскиот час, Христијан Мицкоски да ја ослободи партијата, …

Иницијатива за конгрес: Оставка за Мицкоски кој ги стави државните интереси пред сопствените Read More »