6.8 C
Скопје

Tag : игор стравински

Жена Забава Магазин Магазин слајдер

Големи љубови: Коко Шанел и Игор Стравински, две годишни времиња на бурна страст и нови изуми

Слободен печат
Прочуената француска дизајнерка Коко Шанел (1883-1971), основач на светски познатата марка Шанел, се смета за најзначајна појава во модниот дизајн на 20.век. Немала среќно детство,...