7 чекори за добро хидрирана кожа

На дехидрираната кожа ѝ недостасува вода, додека на сувата кожа ѝ недостига доволно количество на себум. Сувата кожа може да биде и резултат на консумирање одредени лекови или пак заболувања. Факторите на влијание како клима, начин на живот, возраст и производите што ги нанесувате на вашата кожа може да придонесат за промена на типот на …

7 чекори за добро хидрирана кожа Read More »