Tag : хакирање

Вести Хроника

Кривична за хакирање на Централниот регистар

Полицијата поднесе кривична пријава против  Љ.Ј., поради хакирање на дистрибутивниот систем на Централниот регистар. Како што се наведува, во периодот од јануари до септември 2019...
Магазин Технологија

Ако се уште имате Интернет Експлорер во вашиот компјутер, избришете го веднаш! Еве зошто

Слободен печат
Не е само доволно да не користите Интернет Експлорер, потребно е и целосно да го избришите од вашиот компјутер. Луѓе кои се занимаваат со безбедност...