Tag : француска амбасадорка

Вести Регион

ФРАНЦУСКА АМБАСАДОРКА ОСОМНИЧЕНА ЗА ЗЛОУПОТРЕБА НА ЈАВНИ ПАРИ: Се заканува со тужба!

Слободен печат
Француската амбасадорка за Арктик и Антарктик, Сеголен Ројал осомничена е за злоупотреба на јавни средства, откако Радио Франс изнесе обвиненија на нејзина сметка, јави дописникот...