Дерала: Иако има пријави за нерегуларности во целина до 14 часот имаме мирен изборен ден

Партиски набљудувачи од две партии се степале на избирачкото место 1583 во Радовиш, информира невладината Цивил, која овие избори ги набљудува со 300 свои набљудувачи. – Нашиот мониторинг на локалните избори бележи и еден физички инцидент во Радовиш на избирачко место 1583. Членовите на две политички партии се обиделе да се пресметаат физички внатре во избирачкото место. По барање на претседателката …

Дерала: Иако има пријави за нерегуларности во целина до 14 часот имаме мирен изборен ден Read More »