6.8 C
Скопје

Tag : Филип Ивановски

Вести Ви Препорачуваме Економија

Професор Ивановски: Собирањето и рециклирањето на отпадот е голем потенцијал и нови 2.000 работни места

Марина Дамческа
Македонија генерира околу 700.000 тони отпад годишно, пред се од домаќинствата. Нема баш точна евиденција колку е тука плус шут, отпад што не е регистриран....