ВИДЕО | Афера „Лолита Експрес“: Клинтон и Трамп биле во авионот на милијардерите педофили

Еден од сведоците на вториот ден од судењето, на Гислајн Максвел, поранешен соработник на милијардерот и педофил Џефри Епстин, беше пилот на приватен авион кој превезувал малолетни девојчиња до имотот на Епстин и открил кој од моќните луѓе во светот патувал со авионот. Пилотот Лоренс Пол Висоски Џуниор, кој работеше за Епстин од 1991 до …

ВИДЕО | Афера „Лолита Експрес“: Клинтон и Трамп биле во авионот на милијардерите педофили Read More »