Tag : енсино луго

Кошарка Спорт

Интервју Матеа Николиќ: Италијанската лига е голем предизвик, настапот во А селекцијата како одлично искуство!

Фидан Коминовски
Една од најперспективните млади македонски кошаркарки, Матеа Николиќ е подготвена за новиот клупски предизвик, а тој се вика Магнолија Кампобасо, кој игра во првата италијанска...