Tag : Ени Лондондери

Жена Магазин Магазин слајдер

„Новата жена“ Ени Лондондери, прва жена која го обиколила светот со велосипед

Слободен печат
Нејзината храброст и желбата да го постигне она што многумина сметале дека е невозможно, ја натерале да го обиколи светот со велосипед. Овој потфат го...