ИМААТ МИЛИЈАРДИ, РОДИТЕЛИТЕ ИМ СЕ МОЌНИ: Ова се најбогатите деца на светот

На оваа листа се најдоа децата на Ким и Канје, на Џеј Ло и Марк Ентони и синовите на Бритни Спирс…