• ели медика плус

Кривичната предистрага за „Ели Медика“ – Гевгелија е во тек

Основното јавно обвинителство уште работи на предметот за лабораторијата „Ели Медика“ – Гевгелија, која беше фатена како зема брисеви за коронавирус во дојранско казино за грчки посетители. Сторијата ја открија грчки новинари кои со скриени камери влегоа во казиното и успеаја да снимат како добиваат сертификат дека се негативни на антигенски тест против ковид, иако …

Кривичната предистрага за „Ели Медика“ – Гевгелија е во тек Read More »