12.8 C
Скопје

Tag : еко-ревија

Вести Ви Препорачуваме Култура

ГАЛЕРИЈА: Еко-ревија во чест на британската кралица Елизабета

Со модна ревија на облека изработена од природни и рециклирани материјали, еколошки прифатливи техники на изработка и реупотребени детали, вечерва во Музејот на современа уметност...