• ејуп рустеми

Ќе се отвори првата делница од автопатот Кичево-Охрид, која Бочварски ја најави за август

Во понеделник ќе биде пуштен во употреба автопатот во делот од Требеништа до Охрид, најави денеска директорот на Јавното претпријатие за државни патишта, Ејуп Рустеми. „Ако одиме сега таму, ќе се види дека се работи на целата таа траса, тие административни проблеми кои ги имавме веќе ги решивме и следниот понеделник ќе биде пуштен во …

Ќе се отвори првата делница од автопатот Кичево-Охрид, која Бочварски ја најави за август Read More »