• документација

Запленети над 25 кубици дрва без соодветна документација

Вчера во периодот од 18.00 до 24 часот, полициски службеници од полициското одделение Ропотово и полициската станица Прилеп при СВР Битола во содејство со Шумска полиција Прилеп, при спроведена акциска контрола, во с.Гостиражни од Љ.Н.(38) и М.Н.(49) од с.Гостиражни биле одземени околу 11 кубни метри нежигосани дабови дрва без соодветна документација. Исто така, над с.Гостиражни …

Запленети над 25 кубици дрва без соодветна документација Read More »