Tag : додадок

Вести Регион

Во грчкиот Парламент доставен законот за додаток од 2000 евра за секое новороденче

МИА Агенција
Во рамки на предлог законот од Министерството за труд и социјални работи на Грција, што денеска беше доставен во грчкиот Парламент, меѓу другото, вклучена е...