Tag : Добри Дол

Вести Скопје

Дел од Бутел и селото Добри Дол утре без струја

МИА Агенција
Корисниците од улиците „Бутелска”, „Призренска”, „Галичник”, обиколницата Бутел и околината, како и корисниците од улицата „30″ и „Љуботенски Пат” во Општина Бутел утре од 8:10...